Gode hjemmeside links & resurser

Gode hjemmeside linksJeg har lavet denne sektion for at hjælpe dig som gerne vil lave din egen hjemmeside. Ideen er du altid kan vende tilbage og finde gode links og ressourcer så du kan få lavet den bedst mulige hjemmeside.

Nogle af de links du finder her på siden er affiliate links, men jeg har ikke valgt dem på baggrund af dette. Det jeg linker til er udelukkende valgt ud fra at du som hjemmeside ejer selv kan have glæde af dem.

Jeg bruger langt de fleste af disse services selv og ville aldrig anbefale noget jeg ikke selv kan stå inde for. Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til indholdet på Asio.dk er du velkommen til at kontakte mig.

Webhoteller og WordPress

UnoEuro: Jeg har mange hjemmesider liggende hos UnoEuro herunder asio.dk. De tilbyder webhoteller til en pris hvor alle kan være med og personligt mener jeg de hørere de bedste i Danmark til prisen. Deres kontrolpanel er nemt at bruge, de har 1-klik-installation af WordPress og god online support. Jeg kan på det varmeste anbefale UnoEuro hvis du er på udkig efter et godt og ikke mindst billigt webhotel.

HostGator: Er du på udkig efter et godt udenlandsk webhotel kan jeg anfale HostGator. Deres servere er hurtigt og stabile og de alle de features der forventes at et moderne webhotel. Du kan oprette lige så mange hjemmeside ønsker på den samme konto uden at skulle betale ekstra.

WordPress: Med WordPress kan alle lave deres egen hjemmeside. Systemet er både nemt at bruge, søgemaskine venligt og skulle du få problemer er der masser af forums på nettet hvor du kan få hjælp.

Genesis Theme: Min personlige holdning er at Genesis er et af de bedste temaer WordPress. Faktisk har jeg endnu ikke fundet et WordPress tema jeg synes bedre om. Genesis temaerne er professionelt designet, søgemaskineoptimeret, virker på mobile enheder og bliver løbende opdateret.

Billeder og video

123RF: Vil du give din hjemmeside et løft er gode billeder et rigtig godt sted at starte. Flotte billeder kan gøre en stor forskel på om de din hjemmeside opfattes professionel eller ej. Jeg køber selv langt de fleste billeder hos 123RF og når man kigger på prisen i forhold til kvaliteten er 123RF et af de bedste steder at købe fotografier.

GIMP: Har du brug for at redigere i billeder og skal det være gratis er GIMP et af de bedste programmer til jobbet. Jeg bruger selv PhotoShop, men da programmet er meget dyrt er det ikke noget den almindelige bruger typisk vil købe. GIMP er derfor et rigtig godt alternativ der helt sikkert kan det du har behov for.

Video Pad: Vil du gerne kunne gøre lidt mere med dine videoer end det du f.eks. kan i Window Movie Maker, kan du tage et kig på Video Pad. Video Pad er nemt at bruge og så har de oven i købet en gratis version uden begrænsninger.

BB Flashback Express: Vil du gerne lave videoer hvor du optager det du foretager dig på skærmen er Flashback Express et af de bedste programmer på markedet. Utroligt nemt at bruge og i samspil med VideoPad kan du lave lige præs de videoer du ønsker.

Søgeordsværktøjer

Market Samurai: Er du interesseret i at lave niche sider der tjener på gratis trafik fra søgemaskinerne er Market Samurai et fantastisk værktøj. Med nogle få klik kan du få masser af informationer om konkurrencen på søgeord. Med Market Samurai kan lave en analyse på 5 minutter der partisk talt ellers ville tage 1-2 dage at gøre manuelt.

Google Adwords Tool: Et godt værktøj til at se hvor mange der søger på et givent ord i Google. Der bliver snarest således at du skal oprette en konto for at kunne bruge Googles keyword tool. men det er gratis at oprette en AdWords konto til formålet.

Google Analytics: Med Analytics kan du få at vide alt om hvad dine bruger laver på hjemmeside. Hvor kommer de fra, hvad har de søgt på, hvor lang tid bruger på din hjemmeside og meget meget mere. Et must for alle der har deres egen hjemmeside.

Aweber: At bygge en e-mail liste er en af mest værdifulde ting du kan gøre for din hjemmeside,.Med Aweber er du sikret den bedste håndtering af dine e-mail lister og udgiften til systemet vil derfor hurtigt have tjent sig selv ind igen.

AdSense og affiliate netværk

Google AdSense: En rigtig god måde at komme i gang med at tjene penge på din hjemmesider er med AdSense. Det er gratis at oprette en konto og meget nemt at få reklamerne ind på din hjemmeside. Efterfølgende kan du så begynde at tjene penge på AdSense.

Commision Junction: Et af de største og mest anerkendte udenlandske affiliate netværk. Der er masser af programmer at vælge imellem og jeg bliver altid betalt til tiden.

EuroAds: Et af de danske affiliate netværk jeg selv bedst kan lide. Gode affiliate kampanger med en høj kommission og udbetalinger uden problemer.

Tradedoubler: Dette danske affiliate netværk har masser af kampagner at vælge imellem og udbetaler altid til tiden.

Gode bøger

The New Psycho-Cybernetics: En rigtig god bog om selvudvikling og det at sætte sig mål. Denne bog er en af grundene til at selv har succes med mine affiliate og AdSense hjemmeside, da det at motivere sig selv er stor del af at få succes.

SEO lex: Vil du lære mere om søgemaskineoptimering på dansk er SEO Lex et rigtig godt sted at starte. Godt skrevet og i et sprog hvor alle kan være med.