Hvordan laver man en hjemmeside?

Lav en hjemmesideFor nogle år siden var det en ganske besværligt at lave sin egen hjemmeside. Først skulle man lære at kode i HTML, uploade filer via FTP og alle mulige andre tekniske ting. I dag forholder det sig helt anderledes, da du nu kan lave din helt egen professionelle hjemmeside uden at se på en eneste line kode.

For at kunne lave din egen hjemmeside kræver det dog stadig noget viden om hvordan det hele hænger sammen og det er her Asio.dk kommer ind i billedet. Gennem artikler og videoer forklarer jeg hele processen i sprog hvor alle kan være med.

Det eneste der kræves er en meget basal viden om hvordan du bruger en computer som f.eks. hvordan du opretter en mappe eller anvender et tekstbehandlingsprogram som Word.

Hvordan laver man en hjemmeside nemt og hurtigt?

Ved at følge installations videoen kommer du godt fra start og kan se præcis hvordan du oprette din egen hjemmeside liggende på din eget domæne. Igennem de mange artikler her på siden kan du efterfølgende få svar på de spørgsmål du måtte sidde med eller ideer til at forbedre din hjemmeside. Du er selvfølgelig også velkommen til at stille de spørgsmål i kommentarerne direkte her på siden.

Nogle gør det hele til en meget kompliceret affære at lave sin egen hjemmeside, men det behøver det på ingen måde at være. Asio.dk er skrevet så alle kan være med og samtidig får du en hjemmeside baseret på de samme systemer som de professionelle bruger.

Nu tænker du måske at dette må koste en masse penge, men det gør det rent faktisk ikke. For under 800 kr. kan du få en WordPress hjemmeside med et professionelt tema. Ønsker du ikke  købe et tema ligger prisen helt nede på 250 kr., men jeg anbefaler som sagt at du køber et professionelt WordPress tema, da det giver dig en langt bedre hjemmeside end et gratis WordPress tema kan gøre.

Hvem skriver alle artiklerne om at lave hjemmesider?

andersJeg har været i internetbranchen  i over 10 år og har i den tid arbejdet på en lang række forskellige projekter. Dette har både været som freelance webdesigner og på egne projekter. Jeg har gennem tiden opbygget en stor viden om hvordan man laver de bedste mulige hjemmesider og det denne viden jeg deler med dig.

Ved at følge med på her på siden sparer du altså en masse tid, da du ikke selv skal søge efter de bedste løsninger. Jeg har i forvejen gjort alt arbejdet for dig og du kan derved fokusere på det vigtigste: at lave en fantastisk hjemmeside.

Velkommen til Asio.dk

Anders Christensen | Webdesigner & Online entreprenør