WordPress hjemmeside hjælp

WordPress hjemmeside hjælpPå denne sider finder du svar på alle de gængse spørgsmål omkring det at lave din egen hjemmeside. FAQ’en bliver løbende opdateret og er det noget du ikke kan finde et svar på er du mere end velkommen til at stille dit spørgsmål i kommentarerne. Jeg skal gøre mit bedste for at du kan få hjælp til din WordPress hjemmeside

WordPress hjælp for begyndere

I denne sektion finder du WordPress hjælp til de mest basale spørgsmål du måtte sidde med. Bemærk at Asio er skrevet i sprog hvor alle kan være med også dig der ikke har tidligere har lavet en hjemmeside.

Hvad er WordPress?
Hvad er et WordPress tema?
Hvad er HTML og CSS?
Hvad er søgemaskineoptimering?
Hvad er Google Analytics?
Sådan installerer du Google Analytics i WordPress
Hvad er et domænenavn?
Hvad er et webhotel?
Hvordan opretter jeg en e-mail adresse?
Hvordan installerer jeg et WordPress plugin?
Sådan vælger du det bedst mulige domænenavn til din hjemmeside

WordPress hjælp til øvede

Når du først har fået din hjemmeside op at køre kan du i denne sektion få mere hjælp til din hjemmeside således at du kan opnå de bedst mulige resultater.

Søgeordsoptimer dine tekster og få masser af gratis besøgende
Hvad er affiliate marketing og kan jeg tjene penge på det?
Hvad er AdSense og kan man tjene penge på det?
Hvordan får jeg min hjemmeside med i Googles søgeresultater?
Hvordan indsætter jeg en YouTube video i WordPress?

Bemærk at jeg både anbefaler og bruger UnoEuro på denne hjemmeside. Såfremt du er hostet hos et andet webhotel er det ikke sikkert jeg kan svare på dine spørgsmål vedrørende hosting. I de fleste tilfælde vil du derfor være bedre stillet ved at tage direkte kontakt til dit webhotel.

Speak Your Mind

*