WordPress plugins – Guide til de bedste WordPress plugins

WordPress PluginsDer findes mange WordPress plugins, faktisk er der over 20.000 at vælge imellem så det er ikke underligt at det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. I denne artikel finder du de bedste WordPress plugins som på det varmeste kan anbefale.

Alle plugins på listen er gratis, men de fleste kan opgraderes til betalte versioner. Hvilke WordPress plugins der er aktuelle for dig afhænger af konceptet på din hjemmeside. De fleste plugins du finder på listen vil dog være aktuelle for alle.

Hvordan installerer jeg et WordPress plugin?

Det er ganske enkelt installere et plugin i WordPress. I kontrolpanelet går du ind på “Plugins” > “Tilføj Nyt”. Herefter søger du på plugin-navnet og klikker efterfølgende på “Installer nu” > og til sidst “Aktiver”. Det nye plugin vil nu fremgå af menuen i kontrolpanelet. Enten får det sit eget menupunkt, findes under Plugins eller under Indstillinger.

Enkelte plugins som f.eks. Tako Movable Comments integreres direkte i kontrolpanelets sider. I dette tilfælde findes muligheden for at flytte enkelte kommentarer til andre indre indlæg under “Kommentarer”.

WordPress SEO by Yoast

Det absolut bedste plugin til søgemaskineoptimering er WordPress SEO by Yoast. Ud af de mange SEO plugins kan dette plugin alt du som du har brug for og mere til. For nybegynderen er især Side Analysen guld værd. Du kan læse mere om hvad WordPress SEO kan under Sådan skriver du søgemaskineoptimerede tekster.

Akismet

På langt de fleste 1-klik-installationer bliver Akismet installeret automatisk. Akismet er et yderst effektivt anti-spam filter. Vil du være fri for at bruge din tid på at gennemlæse og slette hundredvis af spam-kommentarer er Akismet vejen frem.

Conditional CAPTCHA til WordPress

Ønsker du yderligere at begrænse spam i kommentarfeltet kan du med fordel installerer Conditional CAPTCHA til WordPress. I samspil med Akismet vil det eliminere pratisk talt alt spam på din blog.

TinyMCE Advanced

Savner du flere muligheder for at formatere dine indlæg i kontrolpanelet i WordPress er TinyMCE Advanced vejen frem. Gennem et simpelt interface kan du tilføje nye knapper til teksteditoren i kontrolpanelet, således at du f.eks. kan lave mere SEO venlige overskrifter, oprette tabeller, hæve eller sænke skriften osv.

Yet Another Related Posts Plugin

Dette plugin tilføjer en lille sektion i bunden af dine indlæg hvor relaterede indlæg vises. Dette gør at brugere bliver længere på din hjemmeside og at de let kan finde artikler der omhandler samme emne. Yet Another Related Posts Plugin er fungerer upåklageligt.

Better WordPress Recent Comments

Når du begynder at få nogle faste brugere der kommentere på dine indlæg er det en rigtig god ide at få noget mere fokus på kommentarerne på din blog. Med Better WordPress Recent Comments kan du placere kommentarerne hvor du ønsker og præsentere dem bedst muligt.

Send email only on Reply to My Comment

Et ganske simpelt WordPress plugin der gør det muligt for dine brugere at modtage en email når der er kommet svar på deres kommentarer.

Tako Movable Comments

Når du begynder at få bruger der skriver kommentarer på din hjemmeside, vil du fra tid til anden opleve at kommentarerne bliver skrevet under indlæg hvor de ikke hører hjemme. Med WordPrees plugin’et Tako Movable Comments kan du ganske enkelt flytte kommentarerne fra et indlæg til et andet.

WP-DBManager

Der er en rigtig god ide selv at tage backup af din hjemmeside og gemme på din egen computer. Selvom de fleste webhoteller kører med backup kan uheldet være ude og du kan risikere at miste alt data på din hjemmeside. Med WP-DBManager kan du nemt tage backup af databasen som din WordPress hjemmeside kører på. WP-DBManager kan endda sættes op til automatisk at tage en backup og sende den til dig på mail.

Speak Your Mind

*