Online markedsføring

Online Markedsføring Et af de vigtigste elementer for at få succes med din hjemmeside er at få den markedsført. Du kan have verdens bedste indhold, men hvis ingen kender til det får du reelt intet ud af din hjemmeside. I denne sektion finder du derfor tips & tricks hvordan du får målrettede besøgende ind på din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering af din hjemmeside

En af de bedste måder at få besøgende ind på din hjemmeside er via Søgemaskinerne. Er din hjemmeside optimeret til søgemaskinerne og skriver du søgemaskinevenlige tekster kan du med tiden få masser af målrettede besøgende ind på din hjemmeside.

Online markedsføring med søgemaskineoptimering af tekster kan på det varmeste anbefales til nybegyndere, da det er helt gratis at gå i gang med.

Online markedsføring på de sociale medier

Det bliver i stigende grad svært at kører en succesfuld hjemmeside uden at være repræsenteret på de sociale medier. Du kan få trafik til din hjemmeside fra f.eks. Twitter, Facebook, YouTube og Google+. Der masser af spændende muligheder på de sociale medier, også for nybegynderen.

Er du aktiv på de sociale medier vil du også kunne få bedre placeringer i Google. Google bruger nemlig i stigende grad data fra de sociale medier til at beregne placeringen af din hjemmeside i søgeresultaterne.

Markedsføring online med betalte reklamer

Der findes mange former for betalte reklamer på nettet. Dette kunne f.eks. være Facebook Ads eller Google AdWords. Før du kaster dig ud i online markedsføring med betalte reklamer er det vigtigt at du har styr på præcis hvor meget du har råd til at betale for en besøgende.

Ligeledes er det vigtigt at du kender din målgruppe og så selvfølgelig at du har sat tracking op (f.eks. Google Analytics) således at du kan se hvilke annoncer der kan rent faktisk kan betale sig, at forsætte med. Online markedsføring med betalte reklamer anbefales til de mere avancerede brugere.