Hvordan får jeg min hjemmeside med i Googles søgeresultater?

Det er vigtigt at du får din hjemmeside med i Google søgeresultater på den rigtige måde. Det mest logiske ville være at bruge Googles egen tilmeldingsformular, men dette kan på ingen måde anbefales.

Sådan kommer din hjemmeside på Google hurtigst muligt

I stedet for at bruge Googles egen tilmeldingsformular anbefaler SEO eksperter at du får din hjemmeside optaget på en naturlig mulig måde. Ved at oprette nogle links til din hjemmeside vil Google helt automatisk finde og indeksere din hjemmeside. Dette er langt den hurtigste og bedste måde at få optaget din hjemmeside i Google.

Indeksering betyder ganske enkelt at Googles søgerobotter har været forbi og læst alle teksterne og har set på opbygningen af din hjemmeside. Disse oplysninger bruges bl.a. til at vurdere hvor din hjemmeside skal placeres i søgeresultaterne

Vælger du at bruge Googles tilmeldingsformular bliver du sat i kø og det kan derfor tage længere tid før din hjemmeside optræder i søgeresultaterne. Dette virker ulogisk, men sådan forholder det sig rent faktisk.

Hvordan kan jeg få lavet et par hurtige links til min hjemmeside?

Et rigtig godt sted at starte med at lave et link til din hjemmeside er på amino.dk. Amino er et iværksætter forum hvor Googles robotter kommer forbi mange gange daglig.

Opretter du f.eks. en tråd hvor du fortæller om din nye hjemmeside og i samme indlæg linker til den, vil Google hurtigt følge dit link og gå i gang med indexere din hjemmeside, så den efterfølgende kan komme med i søgeresultaterne.

Det kan også anbefales at du tilføjer din hjemmesides RSS feed hos: Rsskataloget.dk, Feed4me.dk, Myfeeds.dk. På WordPress finder du ganske enkelt dit RSS feed på www.ditdomæne.dk/feed.

Er du medlem på forums, Facebook, Twitter etc. så sørg alle steder for at oprette links til din egen hjemmeside. Jo flere links du har jo hurtigere vil din hjemmeside blive optaget i Googles søgeresultater.

Hvordan kan jeg se om min hjemmeside er blevet optaget i Google?

Det er ganske enkelt at se om din hjemmeside er blevet optaget i Google. Dette gøres ved at indtaste følgende i Googles søgefelt. “site:ditdomæne.dk”. Såfremt søgerobotterne har været forbi din hjemmeside vil Google nu vise alle de sider de har indexeret.

Kommer der ingen resultater frem, ja så har Google ganske enkelt ikke været forbi din hjemmeside endnu.

Har du oprettet et link til din hjemmeside på amino.dk og et par andre steder vil din hjemmeside typisk blive optaget i Google i løbet af et par dage.

Speak Your Mind

*