Hvad er et WordPress tema & hvor finder jeg de bedste temaer?

Bedste WordPress tema - GenesisEt tema til WordPress styrer alt grafikken og layoutet på din WordPress hjemmeside. Ønsker du at få et helt nyt design er et nyt tema derfor vejen frem.

Før du løber du og installere det første og bedste WordPress tema er det dog nogle vigtige ting du skal være opmærksom på.

Søgemaskineoptimering og WordPress temaer

De fleste vælger at installere et nyt tema for at få et nyt design, men ud over det skal se flot ud skal dit nye tema også være søgemaskineoptimeret. Den bagved liggende kode i teamet skal være opbygget på den rigtige måde, således at du får de bedste chancer for at få gratis besøgende fra søgemaskinerne.

Selvom når du vælger at købe et tema kan du ikke være sikker på at det er søgemaskineoptimeret. Faktisk er det meget sjældent at designerne bag WordPress temaerne har sørget for at optimere deres kode til søgemaskinerne.

Min anbefaling er at du vælger et af de temaer som kommer fra Genesis. Temaerne fra Genesis er optimeret til søgemaskinerne og vil derfor kunne give dig langt bedre placeringer i søgemaskinerne.

Hvor stor betydning har søgemaskineoptimering besøgsantallet?

Næsten alle de websites jeg kører (25+) får udelukkende deres trafik fra Google. Mange af dem installerede i sin tid mit eget søgemaskineoptimerede CMS på, men jeg i dag bruger jeg WordPress når jeg opretter nye sider.

For at få succes med mine hjemmesider er søgemaskineoptimeringen et must og indtil videre har jeg kun fundet ganske få WordPress temaer der lever op til mine krav. Som sagt er Genesis et af disse temaer.

Hvis jeg var tvunget til bruge hjemmesidesystemer der ikke var søgemaskineoptimeret, ville det ikke være muligt for mig at få særligt mange besøgende ind fra søgemaskinerne. Med andre ord ville det være fatalt for min forretning.

I øvrigt er den trafik du kan få fra søgemaskinerne noget af den mest målrettede og derved bedst konverterende trafik overhovedet. Pga. god on-page optimering bliver mine hjemmesider fundet på tusindvis at søgeord hver eneste dag, første skridt er en søgemaskineoptimeret hjemmeside.

Et godt søgemaskineoptimeret WordPress tema bør derfor være førsteprioritet.

Responsive webdesign til WordPress

Flere og flere burger mobile enheder til få adgang til hjemmeside indhold. Det er derfor vigtigt at din hjemmeside vises korrekt på alle mobile enheder.

Desværre er langt de færreste WordPress temaer i dag blevet optimeret til at være responsive. Det kræver nemlig en del arbejde at få det til at spille og mange WordPress tema designere har derfor sprunget denne del over.

Hvilke WordPress temaer anbefaler du?

Det findes usandsynligt mange forskellige der designer WordPress temaer. Nogle temaer er utrolig flotte, men ofte har de hverken taget højde for søgemaskinerne eller de mobile enheder.

Det absolut bedste tema jeg har fundet hedder Genesis og lever op til alle mine krav. Samtidig er deres designs flotte og det hele kan fås til en pris hvor alle kan være med. Er du bare lidt seriøs med din hjemmeside anbefaler jeg at du køber Geneses og derved får det bedst mulige udgangspunkt for gøre din hjemmeside til en succes.

Speak Your Mind

*