Få en professionel og billig hjemmeside med WordPress

Lav en professionel hjemmesideDet behøver ikke koste en mindre formue at få en professionel hjemmeside. Så længe du vælger WrodPress som dit hjemmeside system  handler det ganske enkelt om at installere og konfigurere det rette WordPress tema.

Langt de fleste der laver deres egen WordPress blog benytter et gratis tema. Dette ses af mange som en god måde at starte på, men det kan hurtigt vise sig at et betalt tema som Genesis er vejen frem.

Et godt betalt tema vil få din hjemmeside til at se professionel ud, men mindst ligeså vigtigt er det som brugeren ikke ser. At dit tema er søgemaskineoptimeret og kan ses på alle typer af mobile enheder.

Hvis du vil have de bedste resultater i søgemaskinerne og når brugerne lander på din hjemmeside er et professionelt tema vejen frem.

Ordentlig søgemaskineoptimering af WordPress temaer kræver professionelles hjælp

Der er utrolig mange faktorer når det kommer til søgemaskineoptimering af en hjemmeside. Vil du have de bedst mulige resultater i søgemaskinerne skal hver eneste linie af kode være tænkt på den rigtige måde fra start.

Det kræver altså en stor viden at designe et optimeret WordPress tema og det er sjældent at professionelle arbejder på de gratis temaer.

Et andet problem med bruge et gratis tema er de praktisk talt aldrig bliver opdateret. Kritiske fejl bliver altså ikke rettet og når der kommer nye features i WordPress bliver de ikke integreret i teamet.

Gennemarbejdet design gør din hjemmeside attraktiv og brugervenlig

Hvis vi i dag skal tage en hjemmeside seriøst skal den have en professionelt design. Standart teamet der kommer med WordPress holder ganske enkelt ikke hvis du vil tages seriøst. Dette gælder uanset og der er tale om en privat hjemmeside eller en firmahjemmeside.

Konkurrencen på nettet bliver større og større og en af de første ting vi ser er designet. Penge givet ud på et professionelt tema vil hurtigt tjene sig ind igen. Ser din hjemmeside ”billig” ud klikker nye brugere jeg sig hurtigt væk igen.

Responsive webdesign sikre at alle kan se din hjemmeside

Vidste du at op til 30% af alt trafik til hjemmesider i dag kommer fra mobile enheder? Dette tal er hurtigt stigende og det er derfor vigtigt at din hjemmeside kan ses på smartphones, små bærbare computere og iPads.

Er dit WordPress tema designet til at være responsive vil alle nemt kunne se og navigere rundt på din hjemmeside. Med andre ord, er dit WordPress tema ikke responsive mister du besøgende og kunder hver eneste dag.

Dette tab vil kun bliver større med tiden, men ikke ret mange hjemmesideejere er klar over dette løbende tab.

Løbende opdateringer sker sjældent på de gratis teamer

Når der bliver opdateret med nye features skal teamerne ligeledes opdateres. Ellers vil du og dine brugere ikke kunne få glæde af disse. Med det rette betalte tema bliver dit tema løbende opdateret uden at du skal betale ekstra. En anden fordel er at eventuelle fejl bliver rettet og sikkerhedshuller lukket.

Hvilket WordPress tema anbefales det at bruge?

De bedste WordPress temaer jeg har fundet er bygget på Genesis frameworket og er også det som Asio.dk anvender. Pengene er rigtig godt givet ud da alle Genesis temaerne fra StudioPress er optimeret bedst muligt, bliver løbende opdateret og har et professionelt design. Vælger du at investere i Genesis vil du have en klar fordel over dine konkurrenter.

Sagt på en anden måde, Genesis frameworket lever op til alle krav og sikrer at du har de bedst mulige præmisser for at få succes med din hjemmeside.

Speak Your Mind

*